Inomhus Fotbollsskor

Fotbollsskor inomhus har ett antal fantastiska funktioner som gör dem idealiska för användning inomhus:

– De är lätta och har inte klossar.

– Sulan är tillverkad av gummi och är också vadderad på insidan för att ge ordentligt bågstöd.

– Medan sulan är tillverkad av gummi är resten av skon i läder. Den bra sidan med läder är att den möjliggör rörelse; därför kan du enkelt flytta foten när du spelar. Läder är också hållbart så du är säker på att din känga kommer att hålla länge.

De flesta inomhusfotbollsskor har samma överdel och mellansula; Emellertid tenderar yttersulan att skilja sig åt. När du köper dem bör du vara försiktig med yttersulans skick.

Typer

Det finns två typer av inomhusfotbollsskor: torv och vanliga skor. Turfskor kännetecknas av mönster som är inbyggda i sulorna för att förhindra att du glider. De är perfekta när du spelar på ett konstgräs.

Vanliga fotbollsskor inomhus å andra sidan kännetecknas av en hård, platt gummisula som är utformad för att stödja dina fötter på gymgolvet. Den goda sidan med dem är att de inte bara stabiliserar dig utan också ser till att du är flexibel.

Många människor är vanligtvis förvirrade om de ska köpa vanliga skor eller torvskor. Den goda sidan med vanliga skor är att de ger dig en närmare touch av bollen.

Torv å andra sidan ger dig bättre grepp och arbete på alla spelytor utom gräs.

One thought on “Inomhus Fotbollsskor

Lämna ett svar